MAMMA MIA MAASTRICHT KANNE

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 77 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mamma Mia Maastricht Kanne. Meer weten? Ontdek meer

4 okt 2022 om 13:57 Ik heb het eten nooit gekregen! En ook nog eens fooi gegeven voor niks dus!
7 sep 2022 om 6:29 Pizza veel te dun, smaak was niet goed, weinig kaas. Broodje kebab was oké..
14 aug 2022 om 22:51 Goed eten, vooraf besteld voor een paar uur later. Pizzas waren keurig op tijd en erg lekker!
17 mei 2022 om 20:40 Rijst met shoarma vlees besteld, waarbij de rijst ongaar was en het vlees te zoutig. Bezorging was heel vlot en snel.
28 apr 2022 om 0:37 We hebben de bestelling nogsteeds niet ontvangen na 3 uur. Al een uur geeft ie aan dat de bestelling eraan komt. We gaan dood. Restaurant is niet te bereiken en thuis bezorgd ook niet. Ik heb al betaald. Geen bericht van restaurant. Shit. Nooit meer.
27 apr 2022 om 20:58 Het viel erg tegen omdat het eten koud was en niet goed doorbakken. Bezorging was niet op tijd. Ik zou dit restaurant van thuisbezorgd halen tegelijkertijd raad ik iedereen af hier eten te bestellen.
27 jan 2022 om 6:24 Was heerlijk en verzorgster was vriendelijk
1 jan 2022 om 20:56 Te erg voor woorden is gelijk de afval emmer in gegaan alles was erg koud vlees zo hard haren in het eten sorry maar dit kan echt niet zonde van het geld !!!!
26 dec 2021 om 14:22 Los van dat de bezorger geen idee had waar hij moest zijn (hij stond 400 meter verderop), was het eten mwah. De kippetjes waren lekker maar de moussaka waren helemaal dood gegooid met bechamelsaus. Zeker 60% was saus.